Tilaus- ja toimitusehdot

Käyttöoikeus

Kauppapaikassa myytävät tuotteet ja palvelut ovat yhden käyttäjän käyttöoikeuksia ellei toisin erikseen mainita.

 

Hinnat

Tuotteiden ja palveluiden hinnat ja niiden perusteet ovat kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisia. Sandstone voi muuttaa hinnastoa halutessaan. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukainen arvonlisäveron, ellei erikseen toisin mainita.

 

Toimitusaika

Verkkokaupan kautta tilattavat ladattavat sähköiset tuotteet ovat ladattavissa heti, kun Sandstone on saanut vahvistuksen maksusuorituksesta. Verkkosanakirjapalvelu on käytettävissä myös heti, kun Sandstone on saanut hyväksyttävän maksusuorituksen. Asiakkaalle postitse toimitettavien tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa, ellei toisin mainita.

 

Maksutavat

Tilaukset maksetaan tilauksen yhteydessä. Seuraavat maksutavat ovat käytössä: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken ja luottokorttimaksut. 

 

Maksut Visa-, Visa Electron - tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron - tai MasterCard-korteilla, Sandstone Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

 

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa-, Visa Electron - tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

 

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen Sandstone Oy:lle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Rekisteröityminen

Asiakkaan on rekisteröidyttävä kaupan käyttäjäksi ennen tilausten tekoa. Rekisteröitymällä asiakas saa asiakastunnuksen, jonka avulla asiakas voidaan kaupassa ja verkkosanakirjapalvelussa tunnistaa. Asiakastunnukseen liittyy käyttäjäkohtainen salasana. Asiakastunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia.

 

Tietosuoja

Käyttäjistä rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitetut henkilötiedot kerätään Sandstone Oy:n asiakasrekisteriin. Rekisterin sisältämät tiedot sekä niiden käyttöä koskevat periaatteet on selostettu henkilötietolain mukaisessa rekisteriselosteessa, jonka saa nähtäväksi pyydettäessä tai klikkaamalla tästä.

 

Palautusoikeus

Verkkokaupan kautta tilattavilla, asiakkaalle postitse toimitettavilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän tilauksen peruutussoikeus. Mikäli palvelun suorittaminen tai tuotteen toimittaminen sähköisesti on käyttäjän suostumuksella aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä (esimerkiksi tietokoneohjelmien lataaminen verkkopalvelusta), taikka käyttäjä on avannut sinetöitynä toimitetun tietokoneohjelman tai muun sähköisen tallenteen, ei hänellä ole edellä mainittua peruuttamisoikeutta.

 

Verkkosanakirjapalvelu

 Kaikkia tuotteita, joihin liittyy verkkosanakirjapalvelu, koskevat myös laajennetut käyttöehdot.

Takuu

Toimittaja vastaa siitä, että tallenne, jolla tietokoneohjelmisto on toimitettu, toimii 90 päivän ajan toimituksesta. Toimittaja korjaa tallenteessa tänä aikana ilmenevät virheet taikka toimittaa asiakkaalle uuden tietokoneohjelmatallenteen rikkinäisen tilalle. Toimittaja ei vastaa tietokoneohjelman ominaisuuksista edellä mainittua laajemmin.